Skip to main content

2015 Yılında En Çok Okunan Yazılarım ve Eğitim & Gelişim Çalışmalarıma Bir Bakış.

  Öncelikle 2016 yılının hepimiz için sağlık ve huzur dolu,başarı dolu bir yıl olmasını tüm içtenliğimle diliyorum.
    2015 yılında İLERİ İK İnsan Kaynakları ve Kariyer, Bilgi ve Paylaşım Blogumdan çok şükür iyi derece başarılı paylaşımlar gerçekleşti.
    2015 takviminde gerçekleşen İK,Kariyer ve Eğitim&Gelişim paylaşımları kapsamında” En Çok Okunanlar” diye bir değerlendirme yapacak olursak, bu üçlü aşağıdaki şekilde sıralanmıştır;
       Yine 2015 yılında İKY ve Kariyer Geliştirme Konularında çeşitli tarihlerde gerçekleşen bir çok organizasyonda hem paylaşımcı hem de katılımcı olarak yer almak sevindiriciydi.

       Sakarya Üniversitesi, Akyazı Belediyesi ve MARKA Kalkınma Ajansı’nın Düzenlediği Bir Panele “İnsan Kaynakları ve Kariyer Geliştirme” Konulu Bildirimim ile Panelist Olarak Katılım.
       Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesinin Davetleriyle İnsan Kaynakları Bölümü Öğrencileriyle ”Yazma Becerisinin Etkileri ve Bireyin Gelişimine Katkıları” Konulu İKY Öğrencileriyle İK Bloggerler Buluşması Programına Katılım.
       Bununla Beraber Yine İnsan Kaynakları Yönetimi  ve Kariyer Geliştirme Konularında Bu Konulara Yer Veren Paylaşım  Kuruluşlarının web Sayfaları ve Dergilerinde Makale ve Yazıların Paylaşımı.

             

       Konularında Engin Deneyim Sahibi Profesyonellerin Paylaşımlarını Bizzat Dinlemek,Yeni Ufuk ve Vizyonlar Edinmek Yanında,  İK Bloggerlerinin Buluşma ve Kaynaşmalarına da Vesile Peryön Kongrelerine Katılım.

         

      Anlamlı Bulduğum Bir Gerçekleşme de; İç Anadolu Peryön 16. Kongresinin  Hazırlık
Komitesinde Yer Almak.Diyebilirim.

           

         

        Haliç Kongre Merkezi 23. Peryönkongre’de  Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Sn.Erdal Karamercan Tüm Katılımcıların Yüksek İlgi ve Katılımla İzlediği ”Duygusal Zekanın İnsan Yaşamındaki Önemi”ni Anlattığı Paylaşımının Girişinde Salona Soru Yöneltip, Yöneticinin Önemli Yetkinlikleri Nelerdir? Dediğinde Verilen Cevapları Kaydediyor. (KENDİNİ YÖNETEN ‘ ki yüksek EQ Becerisi gördüğüm ve mikrofona aktardığım sırada hemen kaydını buluyor.)
              
        Paylaşmak sevgidir, berekettir.
        Nedim İleri

Bir Cevap Yazın