Skip to main content

Işık Daima Bir Şekilde Vardır Önemli Olan O Işığı Görebilecek Şekilde Bakabilmektir.

Bazen olur ki vakit tam da gündüz vaktidir lakin  vakit gündüz de  olsa ortalığı sis kaplamış. Bırak etrafını görmek  bir adım ötesini bile görmek mümkün olmayabilir.Bazı zamanda olur ki; vakit gecedir veya gecenin de tam ortasıdır, fakat ay ışığı vardır gökyüzünde ortalık ışıl ışıldır.Her yer gün gibi görünür bütün çevreyi parıl parıl aydınlatmıştır ay ışığı.
Çok belli belirsiz de olsa, uzak da olsa, ta uzaklarda da olsa, bir nebze de olsa; önemli olan ,geçerli olan,lazım gelen ve kaydadeğer bulunan  bir  IŞIK var olmasıdır.
Hedef de daima bu IŞIK olmalıdır.Tam bu ışığı ve aydınlık noktayı görmelidir insan, azmi ve çabası olan, çalışkan insan,dürüst insan,DİK DURAN,DÜZ YÜRÜYEN VE DAİMA DOĞRUYU SÖYLEYEN insan,
Bu pek karşılaşılmayan ve yanıltıcı durum ise hepimizce malum  hava durumlarından kaynaklı bir  yanılsamadır VE TABİ Kİ GECİCİ BİR DURUMDUR  MUTLAK YERİNİ BIRAKACAĞI  DOĞAL DURUM GERÇEK DURUMDUR.
Gündüz aydınlık ve Gece ışıktan yoksun.BU  GEÇİCİ OLDUĞU KESİN AMA KARMAŞIK DURUMDA YAPILACAK VE DİKKAT EDİLECEK OLAN MI:uzakta olsa bir ışık daima vardır dedik ya başlıkta,bu  ışık noktasından sapmadan düz,sarsılmadan dik ve şaşmadan doğru sözden İLERLE biraz daha İLERİ ve IŞIK SENİNLE..

Bir Cevap Yazın