Skip to main content

İyi Niyetle Başlamak, Elinin Emeğini Dökmek ve Kararlı Duruş Sergilemek.

Güne başlarken iyi düşüncelere sahip olup düzgün niyetler taşımak çok önemli diye düşünüyorum.Çünkü hepimizin bildiği gibi: Tohum Ne İse Toprak Onu Verir.Bu bakımdan niyet iyi ise meyve de güzel olacak kuşkusuz ve o adımın getirisi de mutlak başarı olacaktır.
Başladığımız veya süregiden çalışmalarımızda başarılı olmayı hepimiz isteriz de;bunun için gerekli gayreti üretme ve o iş için elimizden geleni ortaya koymayı becerebiliyormuyuz bir de buna bakmamız lazım.Eğer gerçekten bir işte başarılı olmak için elimizden geleni sergiliyor ve buna kendimiz inanıyor isek bu aşama da tamam.Bundan sonrası hayırlısı.
Gelelim üçüncü önemli noktaya.O da azim ve kararlılıkla yılmadan usanmadan ve çevremizden gelebilecek negatif tepkilerden etkilenmeden kararlı bir biçimde çabamızı sonuna kadar sürdürmek.
Ayrıca şunu da hiç unutmamalıyız ki;Hiçbir emek ve çaba boşa gitmez,belki bugün,belki yarın o bilinmez fakat bilinen bir şey var o emek hiç boşa gitmeyecek ve mutlaka o emeğin güzel bir kazanımı gerçekleşecektir.

Bir Cevap Yazın