Skip to main content

Etkili Takım Liderleri İşlerini Nasıl Yapar?

Günümüz koşullarında iş ve yönetim deyince ilk akla gelen nedir desek, hiç kuşkusuz; liderlik, ekip, takım, koç, mentör, strateji, inavasyon, sinerji, yetenek, beceri, bilgi, tutum, değerler, performans, iletişim, satış, pazarlama, üretim, insan kaynakları, sermaye, yatırım, varlık, kaynak, girişim, muhasebe, finans, lojistik, ilişkiler, marka, rekabet, pazar, eğitim ve gelişim vb. şeklinde cevaplar ile buluşuyor olacağız.

Peki, bu kadar bir biriyle ilişkili  kelime bütünü içinde iş ve yönetim alanının mihenk taşı, olmazsa olmazı nedir? Elbette ki İnsan Kaynakları.

Dolayısıyla bu değerli varlıkların fiziği-zekası-ruhu-duygusu en kıymetli kaynak. Bununla beraber bu değerli kaynakların bir  ve birlik halinde, momentum gücüne ulaşıp sergileyecekleri sinerjik üretimler her işletmenin temel ihtiyacı.

Diğer taraftan bu kaynakların etkili şekilde yönetilebilmesi için, mutlak bir diğer ihtiyaç ise;  yetkin  takım liderleri.

Etkili Takım Liderliği üzerine olan ve dün iktisadi.org’da yayımlanan yeni yazıma aşağıdaki linkten erişip  okuyabilirsiniz.

Etkili Takım Liderleri İşlerini Nasıl Yapar?
Keyifli okumalar dilerim.
Paylaşmak sevgidir, berekettir.
Nedim İleri

Bir Cevap Yazın